Beheer

Emka-IT heeft jarenlange ervaring in het beheren en onderhouden van complete ICT omgevingen bij bedrijven. We zorgen voor een zorgeloze ICT omgeving, waar uw bedrijf optimaal gebruik van kunt maken, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Emka-IT kan voor uw bedrijf het complete beheer van uw ICT omgeving uit handen nemen. Alle ICT gerelateerde zorgen nemen we tot ons, en gaan hier met een professionele en gestructureerde aanpak mee om. Van A tot Z, van PC tot Server of van Printer tot E-mail, uw ICT omgeving is bij ons in goede handen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Het onderhoud van een ICT omgeving is een terugkerend ritueel. Denk hierbij aan het up-to-date brengen en houden van uw ICT omgeving, maar ook aan bijvoorbeeld het upgraden van de huidige systemen. Een ICT omgeving staat nooit stil en zal dus op reguliere basis gecontroleerd en onderhouden moeten worden. Samen met Emka-IT kunnen we hier afspraken over maken omtrent welke terugkerende cyclus dit uitgevoerd kan worden. Dit zodat uw ICT omgeving te allen tijde up-to-date is en veilig blijft.

Hardware

Emka-IT levert, installeert en onderhoud uw diverse hardware binnen uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor onderstaande hardware :

- PC's, laptops en tablets
- Printers en Scanners
- Servers
- Netwerk componenten
- Storage (NAS,SAN)
- UPS systemen

Software

Emka-IT levert en installeert diverse software pakketten aan uw bedrijf. Uiteraard leveren we hierover weer de nodige support over. U kunt bij ons terecht voor onderstaande software pakketten :

- Microsoft Office pakket
- Microsoft Windows Client
- Microsoft Windows Server
- Antivirus software
- Back-up software

Monitoring

De verstoring al in de gaten hebben, voordat uw bedrijf dat doet. Wat weer simultaan staat aan productie verlies. Of simpelweg in de smiezen houden hoe uw server(s), netwerk componenten en belangrijke PC's zich houden en gedragen. Het kan met de 24x7 proactieve monitoringsdienst van Emka-IT. Met deze dienst wordt er proactief gemonitord op de belangrijke zaken van uw ICT omgeving. Tevens worden hiermee ook lopende knelpunten inzichtelijk zodat deze gemakkelijk op te sporen en te verhelpen zijn.

Backup & Storage

Het uitvallen van een server of van de PC waar alle bedrijf kritische bestanden op staan, kan catastrofale gevolgen voor uw bedrijf betekenen. Daarom is het van groots belang dat deze bestanden goed, veilig, en met vaste frequentie worden meegenomen in een gedegen back-up en storage oplossing. Emka-IT bekijkt per situatie naar de verschillende back-up en storage oplossingen en implementeert deze vervolgens passend aan uw bedrijf toe. Dit kan zowel een lokale back-up en storage oplossing worden als een online oplossing. Na de implementatie van deze back-up en storage oplossing hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw bedrijf kritische bestanden verloren gaan.

Netwerk & Internet

Elk bedrijf of ICT omgeving kan tegenwoordig niet meer zonder internet. Emka-IT verzorgd gedegen netwerk en internet oplossingen voor uw organisatie. Van netwerk, modem, firewall, Wireless, internet, domeinnaam. Emka-IT verzorgd al deze netwerk componenten, en zorgt ervoor dat al uw apparatuur netjes en veilig met elkaar verbonden zijn.

Advies & Consultancy

Emka-IT verzorgd professioneel advies aan uw bedrijf over uw ICT omgeving. Dit kan zowel over uw huidige ICT omgeving als bij aanschaf van een nieuwe ICT omgeving. U kunt bij ons terecht voor onderstaande adviesdiensten :

- Ondersteuning en Beheer
- Beoordeling en/of verbeteringen huidige ICT omgeving
- Aanschaf nieuwe ICT omgeving
- Kostenbesparing
- Genoemde diensten van Emka-IT

Projecten

Heeft u een ICT project waarbij u handen tekort komt ? Dan kunt u ervoor kiezen om Emka-IT in te schakelen. Emka-IT heeft ervaring in het meedraaien van grote uitrol en migratie projecten. Dit zowel op locatie(s) als vanaf een vaste werkplek. Wegens het brede kennis niveau van Emka-IT, zijn wij op diverse disciplines qua IT vlak in te zetten. Van bijvoorbeeld een uitrol van hardware op locaties, tot aan complexe data migraties. Met Emka-IT heeft u een waardevolle toevoeging aan uw project.